Bel ons: 06 21 26 22 25

Wilt u als ZZP-er gaan beginnen
Samen maken we de start!

Financieel en fiscaal advies
Voor het MKB!

Accontman breda

Van Zundert Administratie biedt u de ideale accountmanager in Breda om al uw boekhoud- en administratiezaken goed op orde te hebben. Wij staan al meer dan 30 jaar bekend om onze uitstekende service op het gebied van administratie, boekhouding en financieel advies. Wij helpen bedrijven de financiƫle zaken te ordenen en geven advies zodat zij dit later ook zelfstandig kunnen.

Een accountmanager in Breda die ervoor zorgt dat u zorgeloos zaken kunt doen
Als u de boekhouding en administratie aan ons overlaat, hoeft u zich nergens meer druk over te maken. Wij zorgen dat alles geregeld wordt voor een zeer voordelig tarief. Wij doen dit met name bij startende ondernemingen.

Zo worden starters bij het volgende begeleid
Het kiezen van de juiste bedrijfsvorm
Het inschrijven bij de Kamer van Koophandel
Het invullen van belastingformulieren
Het opzetten van de boekhouding
Het gebruik van software om de boekhouding eenvoudiger te maken

Het opzetten van een nieuwe onderneming vergt al genoeg van een ondernemer en daarom nemen wij graag bovenstaande op ons om de ondernemer wat rust te bieden. Ook wanneer uw onderneming al langer bestaat, kunt u gebruik maken van onze diensten. Wij stellen ons op als uw betrokken accountmanager uit Breda en brengen uw administratie en boekhouding weer op orde.

Schakel onze hulp in
Als u zich geen zorgen wilt maken over de financiĆ«n binnen uw onderneming, kunt u contact met ons opnemen. Wij kunnen dan een afspraak inplannen om u van advies te voorzien of om te bespreken welke diensten wij voor u uit kunnen voeren. Om een afspraak te maken, kunt u bellen naar 06 212 622 25. Wij staan 24/7 voor u klaar en helpen ondernemingen in Breda en daarbuiten graag als accountmanager.

logo 80

Ramshoorn 6 
4824 AG Breda
(in pand Brabant Enveloppen)
Bedrijfsnummer ind terr. 4368
Tel kantoor 085-732 55 43
GSM 06-21-26 22 25

Over ons

Met meer dan 30 jaar ervaring in alle branches en vooral ook de vlotte en adequate aanpak van uw administratieve vraagstukken en het meedenken in de praktijk op alle aandachtsgebieden zoals de commercie , personeels alsmede bancaire zaken behoren tot onze taak. In onze werkwijze staat het passend advies voor de klant centraal waarbij succes en de duurzame relatie voorop staan.

Overige informatie

zzpboekhouderbreda.nl is onderdeel van Van Zundert Administratie

Ons bedrijf richt zich met name op ZZP-ers en het MKB in de regio Breda.

Contact

contact accountant 0107982026