Bel ons: 06 21 26 22 25

Wilt u als ZZP-er gaan beginnen
Samen maken we de start!

Financieel en fiscaal advies
Voor het MKB!

Bedrijfsadv breda

Gedegen bedrijfsadvies voor uw (nieuwe) onderneming krijgt u bij Van Zundert Consultancy te Breda. Wij zijn een kleinschalig consultancy kantoor waar een hands-on mentaliteit, snelle en klantgerichte service en betrokkenheid centraal staan. Neem vandaag nog contact met ons op en profiteer van onze vaste lage tarieven.

Professioneel bedrijfsadvies in Breda
Van Zundert Consultancy is een kantoor gevestigd te Breda wat zich gespecialiseerd heeft in boekhoudkundige werkzaamheden, het beheren van diverse administraties en het geven van diverse adviezen. Wij geven u dan ook graag een professioneel bedrijfsadvies voor uw onderneming in Breda en omstreken.

Van Zundert Consultancy biedt u een aantal belangrijke voordelen:

Voordelen:
Personeelsbeleid
Bancaire adviezen
Fiscale adviezen
Jaarrekeningen samenstellen
Crediteuren en debiteurenbeheer

Neem direct contact met ons op en maak een afspraak met een van onze betrokken en ervaren medewerkers. Wij staan graag voor u klaar met een persoonlijk en deskundig advies.

Contact

Van Zundert Consultancy geeft u graag professioneel bedrijfsadvies op maat. Bezoek ons kantoor in Breda op afspraak en we leggen graag de diverse mogelijkheden aan u voor.

Neem telefonisch contact met ons op via  06 212 622 25 en maak een afspraak. Uiteraard kunt u ook een bericht sturen contactformulier. Wij nemen vervolgens contact met u op.

Neem gerust vrijblijvend contact op met Van Zundert Administratie en geniet van een passend bedrijfsadvies op maat.

logo 80

Ramshoorn 6 
4824 AG Breda
(in pand Brabant Enveloppen)
Bedrijfsnummer ind terr. 4368
Tel kantoor 085-732 55 43
GSM 06-21-26 22 25

Over ons

Met meer dan 30 jaar ervaring in alle branches en vooral ook de vlotte en adequate aanpak van uw administratieve vraagstukken en het meedenken in de praktijk op alle aandachtsgebieden zoals de commercie , personeels alsmede bancaire zaken behoren tot onze taak. In onze werkwijze staat het passend advies voor de klant centraal waarbij succes en de duurzame relatie voorop staan.

Overige informatie

zzpboekhouderbreda.nl is onderdeel van Van Zundert Administratie

Ons bedrijf richt zich met name op ZZP-ers en het MKB in de regio Breda.

Contact

contact accountant 0107982026