Bel ons: 06 21 26 22 25

Wilt u als ZZP-er gaan beginnen
Samen maken we de start!

Financieel en fiscaal advies
Voor het MKB!

MKBbreda

Behoort uw onderneming tot het MKB in Breda en wilt u graag wat hulp bij de administratie en boekhouding? Van Zundert Administratie kan u die hulp tegen een zeer voordelig tarief bieden. Of u nu net een nieuwe onderneming gestart bent of al jarenlang actief bent, een beetje hulp kan nooit kwaad.

Van Zundert Administratie voor financieel advies voor MKB in Breda
MKB bedrijven in Breda kunnen zeer gebaat zijn bij de hulp van Van Zundert Administratie. Vaak hebben bedrijven moeite met de administratie en boekhouding. Ook kunnen ze vaak wel wat hulp gebruiken bij fiscale of bancaire vraagstukken. Hiervoor kunnen wij ingeschakeld worden.

U kunt ons onder andere inzetten voor het volgende
Administratie en boekhouding
Accountancy
Belastingaangifte
Bemiddeling bij aan- en verkoop van een MKB onderneming
Personeelszaken
Budgettering en realisatie analyses
Incasso
Kredietbewaking
Crediteuren en debiteuren beheer

Voor al deze diensten geldt dat wij ze op vakkundige manier uitvoeren voor een voordelig en vast tarief. Onze tarieven zijn onder andere laag doordat wij op locatie werken wanneer u dat graag wilt.

Een afspraak maken
Wilt u graag dat wij één van bovenstaande diensten voor uw MKB bedrijf in Breda uitvoeren? Maak dan snel een afspraak met ons. Wij komen graag bij u langs om u van advies te voorzien. Om een afspraak te maken kunt u bellen naar tijdens kantooruren en naar 06 212 622 25 wanneer wij op ons vaste nummer niet bereikbaar zijn. Wij zijn 24/7 beschikbaar om uw vragen te beantwoorden.

logo 80

Ramshoorn 6 
4824 AG Breda
(in pand Brabant Enveloppen)
Bedrijfsnummer ind terr. 4368
Tel kantoor 085-732 55 43
GSM 06-21-26 22 25

Over ons

Met meer dan 30 jaar ervaring in alle branches en vooral ook de vlotte en adequate aanpak van uw administratieve vraagstukken en het meedenken in de praktijk op alle aandachtsgebieden zoals de commercie , personeels alsmede bancaire zaken behoren tot onze taak. In onze werkwijze staat het passend advies voor de klant centraal waarbij succes en de duurzame relatie voorop staan.

Overige informatie

zzpboekhouderbreda.nl is onderdeel van Van Zundert Administratie

Ons bedrijf richt zich met name op ZZP-ers en het MKB in de regio Breda.

Contact

contact accountant 0107982026