Bel ons: 06 21 26 22 25

Wilt u als ZZP-er gaan beginnen
Samen maken we de start!

Financieel en fiscaal advies
Voor het MKB!

Belasting breda

Heeft u vragen over belasting die uw onderneming moet betalen en zoekt u iemand in Breda die u daarbij kan helpen? Van Zundert Administratie geeft al meer dan 30 jaar financieel advies aan bedrijven, waaronder ook belastingadvies. Wij hebben een goede relatie met de belastingdienst en hebben een goede staat van dienst. Wij hebben in het verleden bedrijven geholpen om aangiften tot 3 of 4 jaar terug te doen. Dit kan een grote financiële meevaller zijn voor een bedrijf.

Hulp bij alle zaken omtrent belasting in Breda
Veel ondernemers hebben geen zin om bezig te zijn met fiscale zaken. Ze laten zaken omtrent belasting liever over aan een fiscaal adviseur uit Breda. Van Zundert Administratie kan optreden als zo’n fiscaal adviseur. Wij zijn altijd zeer betrokken en werken nauwkeurig. Professionaliteit staat bij ons hoog in het vaandel.
 

Bij ons kunt u rekenen op
Een hands-on mentaliteit
Grote betrokkenheid en een persoonlijke benadering
Gericht op succes voor onze klanten

Naast fiscaal advies kunnen wij ook advies geven over uw boekhouding en administratie. Wij zorgen graag dat alle financiën binnen uw onderneming op orde zijn.

Fiscaal advies van Van Zundert Administratie
Heeft u interesse in onze diensten als fiscaal adviseur? Onze adviseurs in Breda helpen u graag om alles betreffende belasting goed te regelen binnen uw bedrijf. Of u nu advies wilt of hulp bij het doen van belastingaangifte, u kunt ons altijd bellen om een afspraak te maken. Wij zijn 24/7 bereikbaar via 06 212 622 25.

logo 80

Ramshoorn 6 
4824 AG Breda
(in pand Brabant Enveloppen)
Bedrijfsnummer ind terr. 4368
Tel kantoor 085-732 55 43
GSM 06-21-26 22 25

Over ons

Met meer dan 30 jaar ervaring in alle branches en vooral ook de vlotte en adequate aanpak van uw administratieve vraagstukken en het meedenken in de praktijk op alle aandachtsgebieden zoals de commercie , personeels alsmede bancaire zaken behoren tot onze taak. In onze werkwijze staat het passend advies voor de klant centraal waarbij succes en de duurzame relatie voorop staan.

Overige informatie

zzpboekhouderbreda.nl is onderdeel van Van Zundert Administratie

Ons bedrijf richt zich met name op ZZP-ers en het MKB in de regio Breda.

Contact

contact accountant 0107982026