Bel ons: 06 21 26 22 25

Wilt u als ZZP-er gaan beginnen
Samen maken we de start!

Financieel en fiscaal advies
Voor het MKB!

Fiscaaladviseurgezocht breda

Fiscaal adviseur gezocht te Breda? Neem dan contact op met Van Zundert Administratie. Wij zijn een kleinschalig persoonlijk kantoor dat u helpt bij diverse administratieve zaken, bedrijfsadviezen, jaarrekeningen, fiscale vraagstukken en meer. Wij verzorgen graag al uw boekhoudkundige zaken voor u.

Fiscaal adviseur gezocht te Breda?, kies dan voor Van Zundert Administratie
Lucien en Wilma van Zundert staan aan het hoofd van Van Zundert Administratie. Wij spreken uw taal en staan voor een persoonlijke aanpak. Wij hebben ons gespecialiseerd in diverse administratieve en financiële taken gericht op kleine en grote ondernemingen. U kunt onder andere bij ons terecht voor:

U kunt o.a. terecht bij ons voor
Boekhouding
Jaarrekeningen
Bedrijfsovernames
Fiscale vraagstukken

Wij verzorgen bovenstaande zaken graag voor u. U bent verzekerd van hoogwaardige kwaliteit want wij beschikken tevens over kennis van NEN 4400-1 en NEN 4400-2 certificering.Een persoonlijke fiscaal adviseur gezocht in de buurt van Breda tegen lage tarieven? Neem dan contact op met Van Zundert Administratie.

Contact
Wij helpen u graag bij het financiële reilen en zeilen van uw onderneming. Neem voor vrijblijvend advies telefonisch contact met ons op via 06 212 622 25 en maak een afspraak. Uiteraard kunt u ook een bericht sturen via het contactformulier. Wij nemen vervolgens contact met u op.

Boekhouder gezocht te Breda? Kies voor de persoonlijke en snelle service van Van Zundert Administratie.

logo 80

Ramshoorn 6 
4824 AG Breda
(in pand Brabant Enveloppen)
Bedrijfsnummer ind terr. 4368
Tel kantoor 085-732 55 43
GSM 06-21-26 22 25

Over ons

Met meer dan 30 jaar ervaring in alle branches en vooral ook de vlotte en adequate aanpak van uw administratieve vraagstukken en het meedenken in de praktijk op alle aandachtsgebieden zoals de commercie , personeels alsmede bancaire zaken behoren tot onze taak. In onze werkwijze staat het passend advies voor de klant centraal waarbij succes en de duurzame relatie voorop staan.

Overige informatie

zzpboekhouderbreda.nl is onderdeel van Van Zundert Administratie

Ons bedrijf richt zich met name op ZZP-ers en het MKB in de regio Breda.

Contact

contact accountant 0107982026