Bel ons: 06 21 26 22 25

Wilt u als ZZP-er gaan beginnen
Samen maken we de start!

Financieel en fiscaal advies
Voor het MKB!

Admin kantoorbreda

Een gedegen en professioneel administratiekantoor te Breda is Van Zundert Administratie. Wij zijn u graag van dienst op het gebied van alle uiteenlopende werkzaamheden op het gebied van administratie en boekhouding. Profiteer van onze lage tarieven en u bent verzekerd van een persoonlijke en klantgerichte service bij u op locatie.

Een ervaren administratiekantoor in Breda voor alles op het gebied van administratie
Van Zundert Administratie staat onder leiding van Lucien en Wilma Van Zundert en is actief sinds 2011. Al vanaf de jaren ’80 zijn wij gestart als zelfstandig ondernemers wat uiteindelijk leidde tot ons eigen administratiekantoor in Breda. Wij helpen u graag op de diverse domeinen binnen de administratie, boekhouding en advisering.

Bij van Zundert Administratie staat u als klant centraal
U krijgt een vast contactpersoon
Volle betrokkenheid gegarandeerd
Deskundig advies waar nodig
Lage tarieven
Vaste prijzen

Wij zijn sinds 2013 adviseur op het gebied van NEN 4400-1 en NEN 4400-2 toetreding. Wij bieden een pre-scan en stromen uw bedrijf klaar tot NEN-4400 gecertificeerd bedrijf. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Contact
Maak direct een afspraak met ons boekhoudkantoor en kom langs in Breda- Noord nabij de Moerlakenbrug. U kunt ons bereiken via 06 212 622 25 en maak een afspraak. Uiteraard kunt u ook een bericht sturen via het contactformulier. Wij nemen vervolgens contact met u op.

Kom gerust eens langs bij ons boekhoudkantoor in Breda (op afspraak) en wij van Van Zundert Administratie zetten voor u de diverse mogelijkheden uiteen.

logo 80

Ramshoorn 6 
4824 AG Breda
(in pand Brabant Enveloppen)
Bedrijfsnummer ind terr. 4368
Tel kantoor 085-732 55 43
GSM 06-21-26 22 25

Over ons

Met meer dan 30 jaar ervaring in alle branches en vooral ook de vlotte en adequate aanpak van uw administratieve vraagstukken en het meedenken in de praktijk op alle aandachtsgebieden zoals de commercie , personeels alsmede bancaire zaken behoren tot onze taak. In onze werkwijze staat het passend advies voor de klant centraal waarbij succes en de duurzame relatie voorop staan.

Overige informatie

zzpboekhouderbreda.nl is onderdeel van Van Zundert Administratie

Ons bedrijf richt zich met name op ZZP-ers en het MKB in de regio Breda.

Contact

contact accountant 0107982026