Bel ons: 06 21 26 22 25

Wilt u als ZZP-er gaan beginnen
Samen maken we de start!

Financieel en fiscaal advies
Voor het MKB!

Fiscaaladviseur breda

Zoekt u een financieel adviseur in Breda? Van Zundert Administratie is om vele redenen een uitstekende keuze om financieel advies in te winnen. Zo kunnen wij u helpen bij uw boekhouding en administratie. Ook helpen we nieuwe ondernemingen bij alle financiƫle zaken die komen kijken bij het opstarten van een nieuw onderneming. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor fiscaal advies.

Een financieel adviseur met een vlotte en adequate aanpak
Wanneer u een financieel adviseur in Breda inschakelt, is het belangrijk dat deze op een adequate manier aan de slag gaat met uw vragen. Wij vinden het zeer belangrijk dat u op een vlotte manier geholpen wordt. Daarnaast vinden wij bij Van Zundert Administratie in Breda het belangrijk dat een financieel adviseur de tijd voor u neemt en betrokken is bij uw zaken. Daarom krijgt u een vast contactpersoon toegewezen die altijd voor u klaar staat. U hoeft niet naar ons toe te komen, wij komen graag naar u om het voor u nog gemakkelijker te maken. Zo houden we ook onze tarieven laag. Een greep uit onze diensten ziet er als volgt uit:

Onze diensten zien er als volgt uit
Hulp bij boekhouding
Fiscaal advies
Advies over bancaire vraagstukken
Hulp bij bedrijfsovernames of het opstarten van een bedrijf
Bedrijfsadvies
Hulp bij de jaarrekeningen

Maak een afspraak
Als u graag van bovenstaande diensten gebruik wilt maken, kunt een afspraak maken. U kunt daarvoor bellen naar 06 212 622 25. Dan komt onze financieel adviseur uit Breda u zo snel mogelijk helpen.

logo 80

Ramshoorn 6 
4824 AG Breda
(in pand Brabant Enveloppen)
Bedrijfsnummer ind terr. 4368
Tel kantoor 085-732 55 43
GSM 06-21-26 22 25

Over ons

Met meer dan 30 jaar ervaring in alle branches en vooral ook de vlotte en adequate aanpak van uw administratieve vraagstukken en het meedenken in de praktijk op alle aandachtsgebieden zoals de commercie , personeels alsmede bancaire zaken behoren tot onze taak. In onze werkwijze staat het passend advies voor de klant centraal waarbij succes en de duurzame relatie voorop staan.

Overige informatie

zzpboekhouderbreda.nl is onderdeel van Van Zundert Administratie

Ons bedrijf richt zich met name op ZZP-ers en het MKB in de regio Breda.

Contact

contact accountant 0107982026