Bel ons: 06 21 26 22 25

Wilt u als ZZP-er gaan beginnen
Samen maken we de start!

Financieel en fiscaal advies
Voor het MKB!

Fiscaaladviseur breda1 

Een fiscaal adviseur in Breda met een persoonlijke benadering en snelle service is Van Zundert Administratie. Wij zijn onder andere inzetbaar voor diverse financieelkundige werkzaamheden zoals jaarrekeningen samenstellen, debiteuren en crediteurenbeheer en het geven van fiscaal advies. Profiteer van onze vaste lage tarieven en maak vandaag nog een afspraak.

Een professionele en betrokken financieel adviseur te Breda
Van Zundert Administratie is een kleinschalig betrokken kantoor dat zich vanaf 2011 volledig focust op administratieve zaken, boekhouding en het geven van bedrijfsadvies. Onze boekhouder komt graag bij u langs in Breda om u te voorzien van advies en om de boekhoudkundige werkzaamheden voor u te verzorgen. Wij kunnen u onder andere helpen bij:

Wij kunnen u o.a. helpen bij
Samenstellen van jaarrekeningen
Fiscale vraagstukken
Kredietbewaking
Personeelszaken
Budgettering
Incasso

Neem direct contact op via onderstaande gegevens en maak kennis met onze hoogwaardige en klantgerichte service.

Contact
Van Zundert Administratie is een ervaren boekhouder in Breda waarbij het succes van de klant centraal staat. Kom eens langs bij ons kantoor in Breda-Noord (op afspraak) en wij vertellen u graag meer over de vele verschillende mogelijkheden die wij u te bieden hebben.

Neem telefonisch contact met ons op via 06 212 622 25 en maak een afspraak. Uiteraard kunt u ook een bericht sturen via het contactformulier. Wij nemen vervolgens contact met u op..

Kies voor een nauwkeurige en betrokken boekhouder in Breda.

logo 80

Ramshoorn 6 
4824 AG Breda
(in pand Brabant Enveloppen)
Bedrijfsnummer ind terr. 4368
Tel kantoor 085-732 55 43
GSM 06-21-26 22 25

Over ons

Met meer dan 30 jaar ervaring in alle branches en vooral ook de vlotte en adequate aanpak van uw administratieve vraagstukken en het meedenken in de praktijk op alle aandachtsgebieden zoals de commercie , personeels alsmede bancaire zaken behoren tot onze taak. In onze werkwijze staat het passend advies voor de klant centraal waarbij succes en de duurzame relatie voorop staan.

Overige informatie

zzpboekhouderbreda.nl is onderdeel van Van Zundert Administratie

Ons bedrijf richt zich met name op ZZP-ers en het MKB in de regio Breda.

Contact

contact accountant 0107982026