Bel ons: 06 21 26 22 25

Wilt u als ZZP-er gaan beginnen
Samen maken we de start!

Financieel en fiscaal advies
Voor het MKB!

Jaarrekensamenst breda 

Laat uw jaarrekeningen samenstellen door Van Zundert Administratie in Breda. Wij zijn sinds de jaren 80 specialist op het gebied van administratie, fiscaal advies, bedrijfsovernames en overige financiële zaken in de breedste zin van het woord. Wij geven u graag persoonlijk advies. Kom bij ons langs in Breda of neem contact op via de website.

Jaarrekeningen samenstellen door Van Zundert Administratie te Breda

Van Zundert Administratie bestaat onder deze naam vanaf 2011. Eigenaren Wilma en Lucien van Zundert hebben al sinds de begin jaren ’80  ervaring op het gebied van diverse financiële zaken. Zo kunnen wij onder andere de jaarrekeningen samenstellen voor uw bedrijf in de omgeving van Breda. Bij ons staat een hands-on mentaliteit centraal, wij bieden een snelle en professionele service, advies en werkzaamheden op locatie en dat alles voor een scherpe prijs. Wij bespreken de mogelijkheden graag met u tijdens een vrijblijvend gesprek.

Contact
Jaarrekeningen samenstellen is een vak apart. Wij van Van Zundert Administratie te Breda nemen graag die zorg uit handen. Neem telefonisch contact met ons op via 06 212 622 25 en maak een afspraak. Uiteraard kunt u ook een bericht sturen via het contactformulier. Wij geven u graag vrijblijvend advies!

Van Zundert Administratie heeft ruime ervaring met jaarrekeningen samenstellen.

logo 80

Ramshoorn 6 
4824 AG Breda
(in pand Brabant Enveloppen)
Bedrijfsnummer ind terr. 4368
Tel kantoor 085-732 55 43
GSM 06-21-26 22 25

Over ons

Met meer dan 30 jaar ervaring in alle branches en vooral ook de vlotte en adequate aanpak van uw administratieve vraagstukken en het meedenken in de praktijk op alle aandachtsgebieden zoals de commercie , personeels alsmede bancaire zaken behoren tot onze taak. In onze werkwijze staat het passend advies voor de klant centraal waarbij succes en de duurzame relatie voorop staan.

Overige informatie

zzpboekhouderbreda.nl is onderdeel van Van Zundert Administratie

Ons bedrijf richt zich met name op ZZP-ers en het MKB in de regio Breda.

Contact

contact accountant 0107982026