Bel ons: 06 21 26 22 25

Wilt u als ZZP-er gaan beginnen
Samen maken we de start!

Financieel en fiscaal advies
Voor het MKB!

Admin bureabreda


Van Zundert Administratie is een gedegen en professioneel administratiebureau te Breda. Persoonlijke begeleiding en betrokkenheid zijn de keywords van onze onderneming. U kunt onder andere bij ons terecht voor kredietbewaking, crediteuren-, en debiteurenbeheer, incasso en personeelszaken. Maak vandaag nog een afspraak en wij zijn u graag van dienst.

Flexibel administratiebureau te Breda

Van Zundert Administratie is een flexibel en professioneel administratiebureau gevestigd te Breda. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij elke onderneming administratief of boekhoudkundig adviseren en ondersteunen.

Wij kunnen u helpen bij:
Personeelsbeleid
Bancaire adviezen
Fiscale adviezen
Jaarrekeningen samenstellen
Crediteuren en debiteurenbeheer


Als toonaangevend administratiekantoor in Breda, staat een snelle, persoonlijke en klantgerichte service hoog in het vaandel. Bovendien krijgt u een vaste contactpersoon die ook werkzaam zal kunnen zijn vanaf uw locatie.

Naast administratieve zaken kunnen wij u ook helpen bij het verkopen van uw bedrijf.Bekijk de mogelijkhedenen maak meteen een afspraak.

Contact

Van Zundert Administratie verzorgt graag diverse administratieve zaken voor u.

Ons administratiebureau is gevestigd in Breda-Noord nabij de Moerlakenbrug. Maak direct een afspraak!

Neem telefonisch contact met ons op via 06 212 622 25  en maak een afspraak. Uiteraard kunt u ook een bericht sturen contactformulier. Wij nemen vervolgens contact met u op.

Van Zundert Administratie is een toonaangevend administratiebureau in Breda. Neem vandaag nog contact met ons op en profiteer van onze vaste lage tarieven.

logo 80

Ramshoorn 6 
4824 AG Breda
(in pand Brabant Enveloppen)
Bedrijfsnummer ind terr. 4368
Tel kantoor 085-732 55 43
GSM 06-21-26 22 25

Over ons

Met meer dan 30 jaar ervaring in alle branches en vooral ook de vlotte en adequate aanpak van uw administratieve vraagstukken en het meedenken in de praktijk op alle aandachtsgebieden zoals de commercie , personeels alsmede bancaire zaken behoren tot onze taak. In onze werkwijze staat het passend advies voor de klant centraal waarbij succes en de duurzame relatie voorop staan.

Overige informatie

zzpboekhouderbreda.nl is onderdeel van Van Zundert Administratie

Ons bedrijf richt zich met name op ZZP-ers en het MKB in de regio Breda.

Contact

contact accountant 0107982026