Bel ons: 06 21 26 22 25

Wilt u als ZZP-er gaan beginnen
Samen maken we de start!

Financieel en fiscaal advies
Voor het MKB!

Admin kantoorbreda

Een gedegen en persoonlijk administratiekantoor in Breda is Van Zundert Administratie. Wij helpen u graag bij alle werkzaamheden op het gebied van administratie, boekhouding en fiscale- en bancaire adviezen. Neem vandaag nog contact met ons op voor het maken van een afspraak. Wij verwelkomen u graag bij ons op kantoor.

Van Zundert Administratie; uw administratiebureau in Breda
Van Zundert Administratie is een kantoor dat sinds 2011 gevestigd is in Breda. Eigenaren Wilma en Lucien van Zundert hebben hun accountancy krachten gebundeld en zijn hun eigen administratiekantoor begonnen in Breda-Noord. Van Zundert Administratie wordt gekenmerkt door een persoonlijk betrokkenheid.

Wij bieden u:
Administratieve ondersteuning
Klantenbeheer
Samenstellen jaarrekeningen
Personeelsbeleid
Fiscaal advies

Bij ons staat u als klant volledig centraal. U heeft dan ook een vast contactpersoon. Bovendien profiteert u van vaste lage tarieven en een snelle en klantgerichte service.

Contact

Administratiekantoor Van Zundert Administratie in Breda helpt u graag bij het uitvoeren van diverse administratieve/boekhoudkundige werkzaamheden. Wij vertellen u graag tijdens een vrijblijvend gesprek wat wij u kunnen bieden en welke mogelijkheden wij u te bieden hebben.

Neem telefonisch contact met ons op via 06 212 622 25 en maak een afspraak. Uiteraard kunt u ook een bericht sturen via ons contactformulier. Wij nemen vervolgens contact met u op.

Kies voor administratiekantoor Van Zundert Administratie in Breda en maak vandaag nog een afspraak voor deskundig advies.

logo 80

Ramshoorn 6 
4824 AG Breda
(in pand Brabant Enveloppen)
Bedrijfsnummer ind terr. 4368
Tel kantoor 085-732 55 43
GSM 06-21-26 22 25

Over ons

Met meer dan 30 jaar ervaring in alle branches en vooral ook de vlotte en adequate aanpak van uw administratieve vraagstukken en het meedenken in de praktijk op alle aandachtsgebieden zoals de commercie , personeels alsmede bancaire zaken behoren tot onze taak. In onze werkwijze staat het passend advies voor de klant centraal waarbij succes en de duurzame relatie voorop staan.

Overige informatie

zzpboekhouderbreda.nl is onderdeel van Van Zundert Administratie

Ons bedrijf richt zich met name op ZZP-ers en het MKB in de regio Breda.

Contact

contact accountant 0107982026