Bel ons: 06 21 26 22 25

Wilt u als ZZP-er gaan beginnen
Samen maken we de start!

Financieel en fiscaal advies
Voor het MKB!

Anieuwbedrijfbeginnen

Onze Hands-On mentaliteit stelt ons in staat u deskundig te adviseren. Wij zijn werkzaam in West-Brabant in velerlei branches. Uw jaarrekening met BTW, IB en/of VPB aangifte zijn bij ons in goede handen.
Voor een zeer concurrerend bedrag per uur, maand of jaar gaan wij voor U aan het werk. Als PLUS wil ik u meegeven de opgebouwde positieve relatie met de belastingdienst. Laatste tijd veel opdrachten uitgevoerd waarbij  tot 3 of 4 jaar terug alsnog aangiftes (en Jaarrekeningen) moesten worden ingediend. Vraag nu uw offerte aan en bespreek de mogelijkheden. Wij nemen direct contact met u op en staan 24/7 voor u klaar voor een uiterst aantrekkelijk tarief.
 

logo 80

Ramshoorn 6 
4824 AG Breda
(in pand Brabant Enveloppen)
Bedrijfsnummer ind terr. 4368
Tel kantoor 085-732 55 43
GSM 06-21-26 22 25

Over ons

Met meer dan 30 jaar ervaring in alle branches en vooral ook de vlotte en adequate aanpak van uw administratieve vraagstukken en het meedenken in de praktijk op alle aandachtsgebieden zoals de commercie , personeels alsmede bancaire zaken behoren tot onze taak. In onze werkwijze staat het passend advies voor de klant centraal waarbij succes en de duurzame relatie voorop staan.

Overige informatie

zzpboekhouderbreda.nl is onderdeel van Van Zundert Administratie

Ons bedrijf richt zich met name op ZZP-ers en het MKB in de regio Breda.

Contact

contact accountant 0107982026